Hei.

Da har jeg som er en ihugga BMW-mann faktisk kjøpt meg en Volvo, det hadde hverken jeg eller kompisene mine trodd skulle skje!

Jeg har hatt mange BMW'r og den siste jeg hadde, hadde jeg i nesten 10.år! Det var en BMW 320dat -05 Individual ED33.-Ganske sportslig E46.

Siden jeg nå har to unger, dame og et stort oppussingssprosjekt av et hus, har jeg besluttet å nedprioritere bil. Dvs, ikke helt, men annerledes...

Så da ble BMW'n solgt forrige uke og faktisk klarte jeg allerede nå på fredag å finne meg en ganske brukbart utstyrt V70 2.4d/163hk. automat-2009 modell i sort metallic. Jeg har selvfølgelig lett ganske lenge etter det jeg ville ha med riktig utstyr og til riktig pris.

Når jeg da kjørte hjem igjen fra selger skjønte jeg jo straks at her må noe gjøres, for slik kan jeg jo bare ikke ha det...

Bilen var god å kjøre, meget kompakt. Men den fløt jo som en båt og gynget relativt mye vil jeg si, iallefall i forhold tilden orginalsenkede BMW'n jeg hadde.- I tillegg var den 163hk ganske dau i forhold til hva jeg er vant med...

Bilen virker veldig bra vedlikeholdt og dempere er helt ok, så det er nok ikke der "feilen" (som sikkert ikke er feil...) ligger.

Så da er saken, jeg tar gjerne imot tips til å få den bilen bedre, penere og sprekere. Nå sitter det 16" vinter og 17" sommer (uprøvd).

Har lyst til å chippe den, senke den og gjerne gjøre et par enkle ting for å få den penere. Blir vel til at jeg prøver de 17" som fulgte med før jeg vurderer å evt gå opp til 18".

Jeg vil ikke ha den så sportslig som BMW'n var, her vil jeg ha igjen mer komfort.

Noen tips til relativt rimelige senkesett som ikke senker for mye og ikke er dønn stivt? Har kjørt Eibach før og det var rett og slett herlige fjærer, så det har jeg lyst på. Da bytter jeg evt dempere og topplager samtidig selvf, evt tips til dempere eller komplette sett tas imot!

En ting jeg har lagt merke til er en baklukespoiler som noen har, som er litt lengre. Den ser fin ut, hva anbefales evt her?


Ble langt og rart innlegg men håper noen gir meg noen tips her siden jeg er helt ny i Volvoverden!

Mvh.

Arne-P.Flesvik