Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  1
Viser resultater 1 til 7 av 7

Tråd: Sete belte varsler

  1. #1
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    30. juni 2024
    Innlegg
    3
    Antall takk

    Standard Sete belte varsler

    Hei.
    Har arvet en 2004 V50 der alt har vært i skjønneste orden.
    Men i det siste nå har/får jeg melding om sete bak tuller.
    Alt i fra 1 belte i bruk, så ingen, så alle, ja sånn går. det.
    Kan fjerne feilmelding men den kommer like fort tilbake.
    Dette er når unga er med, når belter er i bruk framme er det ingen piping.

    Har skjønt det ikke er vekt sensor i sete, kun føler i belte låsen.
    Prøvd å smurt opp men ingen bedring.

    Tips mottas med takk.

  2. #2
    Registrerte brukere jiha1968 sin avatar
    Medlem siden
    04. mars 2018
    Sted
    Bjugn
    Innlegg
    2.406
    Antall takk

    Standard

    Hei og velkommen til forumet!
    Det vil komme melding om antall belter i bruk hver gang en bakdør har blitt åpnet-lukket, så med fjuskende dørlås/mikrobryter i dørene/kabel til dørene kan det jo skje ting under veis.
    Stemmer ikke antall belter i bruk, så antar vi at feilen heller ligger mellom beltelåsene og
    CEM
    (El-sentralen under hanskerommet) , og kontaktfeil i pluggene på
    CEM
    er ikke uvanlig på disse bilene.
    Gjør bilen strømløs, spander litt kontaktspray på
    CEM
    -tilkoblingene, ta kontaktene ut-inn noen ganger, spray igjen, blås rent med trykkluft om tilgjengelig, koble tilbake kontaktene og batteriet, så kan du krysse fingrene ved neste prøvetur

  3. Takk Vikingblaster takket for denne posten
  4. #3
    Registrerte brukere jiha1968 sin avatar
    Medlem siden
    04. mars 2018
    Sted
    Bjugn
    Innlegg
    2.406
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Vikingblaster
    Jeg tok ut
    ECM
    som du nevnte og rengjorde, kunne ikke se noe irr, rust eller bøss på kontakter, plugger.
    Feilen er fortsatt tilstede.

    Hva tenker du neste steg må være?
    Ta ut sikring 73 på
    CEM
    , puss ren bena på den, spander litt kontaktrens og sett den tilbake.
    Om det heller ikke gjør symptomet bedre kan være fornuftig å gjøre litt testing med å koble inn kun ett belte bak om gangen og kjør en tur med tomt baksete, for å se om feilen gjelder alle beltene eller ikke, eller om det må være last i baksete i tillegg.

    Eventuelt ta ut sitteputen, koble inn alle belter, og beveg på alle beltespenner/ledninger (med motor i gang, og lukkede dører) for å se om du kan provosere fram symptomet, se også etter skader på kablene som går fra beltelåsene under sete.

    Du kan også massere kabelstammene/kontaktene på
    CEM
    (to-raders, 32 pinners kontakt merket "Floor-2" , og en bredere 46-pinns kontakt merket "Floor-1" ) Og da bør du "lukke passasjerdøren" med å stenge låsemekanismen med et skrujern eller lignende. (husk å løse ut dørlåsen før du lukker døren igjen)

    Måling kan også utføres, Kontakt "Floor-2" , pinne 1 Sort-Grønn ledning , 2 Sort-Hvit og 3 Sort-Rød , der forventer vi 0-1 Volt ved "uten belte", og 4-5 Volt med belte i den aktuelle låsen.
    Spenningstilførselen fra sikring 73 går ut på pinne 18 Oransje-Grønn i en 46-pinns kontakt på
    CEM
    merket "Floor-1" , som forgrenes til beltelåsene.
    (Du skal altså kunne måle betterispenning på beltelåsenes Oransje-grønne ledning, og 0-1 V /4-5 V på de andre avhengig om belte er ute av eller inne i låsen) Men siden feilen er periodisk må man ha måleutstyret konstant innkoblet under testingen.
    Sist endret av jiha1968; 07/07/24 kl 17:50

  5. #4
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    30. juni 2024
    Innlegg
    3
    Antall takk

    Standard

    ok, står på farten imorra på ferie så rekker ikke def nå men får kjøre på med ørepropper og høy musikk så lenge. Takk for tips så langt så får jeg ta en runde om ei ukes tid.

    Ser du bor i Bjugn. Kommer selv far Bjugn men flyttet når jeg var 10 år( nå 54) så ei stund siden og skal mulig en tur i sommer.
    Hvor bor du i Bjugn?

  6. #5
    Registrerte brukere jiha1968 sin avatar
    Medlem siden
    04. mars 2018
    Sted
    Bjugn
    Innlegg
    2.406
    Antall takk

    Standard

    Du kan prøve å nappe ut sikring 73 (5A) på
    CEM
    under hanskerommet , det er den sikringen som spenningsforsyner beltelåsene, og
    CEM
    burde tro at "ingen belter er i bruk" når sikringen er ute.
    Jeg har ikke testet å ta ut sikringen på disse bilene, men det burde ikke påvirke noe annet enn auto-dimmingen på speilet i taket , eventuelt Soltak-modul /taklys, og det kan jo være verdt å midlertidig ofre de funksjonene mot å slippe varslene...

    Ut ifra signaturen i PM'n du sendte så tipper jeg at du bodde på Hagenberget, ca 30 meter unna undertegnede på den tiden
    Sist endret av jiha1968; 08/07/24 kl 01:13

  7. #6
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    30. juni 2024
    Innlegg
    3
    Antall takk

    Standard

    Ok, prøver det å ser.
    Sist endret av Vikingblaster; 11/07/24 kl 08:37

  8. #7
    Registrerte brukere jiha1968 sin avatar
    Medlem siden
    04. mars 2018
    Sted
    Bjugn
    Innlegg
    2.406
    Antall takk

    Standard

    Du har fått PM
    (se "varsler" øverst i nettleservinduet, eller klikk deg inn på profilen din)

Lignende tråder

  1. Serpentin belte
    By stoybe in forum C30 / V40II / V40II CC / S40II / V50 / C70II
    Svar: 11
    Siste post: 22/06/19, 00:10
  2. Servise varsler.
    By sveinh in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 2
    Siste post: 14/07/18, 13:42
  3. Belte problem
    By 4x4vinge in forum S60 / V70N / S80 / XC70 / XC90
    Svar: 1
    Siste post: 11/08/12, 13:43
  4. bilbelte varsler
    By petter in forum Elektronikk og Strøm
    Svar: 6
    Siste post: 26/02/11, 03:39

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •