Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7

Tråd: Lav spenning på XC60 D4 2013, og lader så med over 15 V rett etter start på 50 % utladet batteri

  1. #1
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    260
    Antall takk

    Standard Lav spenning på XC60 D4 2013, og lader så med over 15 V rett etter start på 50 % utladet batteri

    Jeg fikk et av mine ganske hyppige varsler om lav spenning i går, den ville ikke starte parkeringsvarmeren. For to helger siden ble bilen kjørt omtrent 80 mil. Så var det en dag med en mil oppdelt i småkjøring, fire dager parkert, en dag med ti mil, to dager med småkjøring, en dag med åtte mil på tirsdag, og så sto den fram til i går. Da nektet altså parkeringsvarmeren å funke, så jeg varmet den opp i tomgang før jeg kjørte to mil med småkjøring. Så lot jeg den stå over natta, og jeg sjekket med voltmeter nå nettopp. Da viste den 12,18V i -2 grader. Etter mine beregninger burde det tilsi rundt 50 % utladet batteri, og batteriladeren viste også 50 % da jeg koblet den til. Men burde det ikke vært mer enn det på den da? Åttemilsturen på tirsdag burde vel vært nok til å lade den mye mer enn det? Det har vært rundt null den siste uka her. Mandal er ikke akkurat et kuldehøl...

    Jeg startet den for å flytte den bort til der jeg har kontakt for laderen, og jeg fulgte med på voltmeteret da jeg startet. Det falt selvsagt til 10V med en gang, men det var ingen startvansker (selv med mange varsler om lav spenning har jeg ikke hatt det hele forrige vinter eller etter det). Så spratt den oppover. Jeg ruste litt, og den gikk opp i 15,2V, som jeg syntes hørtes nifst mye ut. Etter et par minutters tomgang stabiliserte den seg på 14,8, og det er jo ganske normal ladespenning, noe som burde tyde på at det ikke er noe galt med verken spenningsregulator eller dynamo.

    Batteriet ble byttet til original Volvo i fjor høst på garantien, for jeg hadde samme problemene da, og da skjedde det også et par ganger at den fikk for lite strøm til å starte, men det har altså ikke skjedd etter batteribyttet. Men er hovedproblemet mitt kjøremønsteret? Det er noen langturer innimellom, men ikke ofte. Det at det har blitt en åttemils og en timils tur på den siste halvannen uka er unormalt for oss, vanligvis kjører vi bare et par mil annenhver dag eller så. Burde jeg egentlig hatt et AGM-batteri til mitt bruk? For eksempel Biltemas?
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

  2. #2
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    22. feb. 2016
    Innlegg
    14
    Antall takk

    Standard

    12.18VDC er omtrent 25% av maks kapasitet, husk at temperatur hvor batteriet befinner seg også spiller inn på kapasiteten. Du må huske på å aldri koble minus til lader rett på minus på batteriet! Da kan du ødelegge elektronikk. Du må alltid jorde minus mot et jordiingspunkt eller massiv karrosseridel. Jeg har et AGM batteri på min V70 mk3 2014 mod og det har en hvilespenning på 12,55VDC. Hvilespenning oppnår du først når bilen har hvilt i mer enn 4 minutt. Dvs åpen bil, lukkede dører i minst 4 minutt mener jeg det var. Dagens kjøremønster er ofte for lav for at bilens batteri kan lades godt nok op, spesielt ved bruk av webasto som bruker MYE strøm. Jeg vedlikeholdslader min minst 2 ganger om vinteren minst 12 timer i strekk, (over natten).

  3. #3
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    260
    Antall takk

    Standard

    Takk, for det! Jeg har kjørt den siden jeg la inn dette for halvannen måned siden, og nå fikk jeg nettopp batterivarselet igjen. Så må nok topplade den minst en gang i måneden nå om vinteren. Det er vel også det at all elektronikken i den sluker en del strøm også ved parkering. Jeg lader alltid med minus til gods, ja.
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

  4. #4

    Medlem siden
    26. okt. 2014
    VCCN medlemsnummer
    2226
    Innlegg
    26
    Antall takk

    Standard

    Dynamo analyse i Vida kan si litt om tilstand. Min D2 lader rundt 15V, og slik jeg har lest meg til, skal AGM batteri ha en noe høyere ladespenning.

  5. #5
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    260
    Antall takk

    Standard

    Får be dem om å sjekke det når jeg tar service om noen uker, takk.
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

  6. #6
    FroBe sin avatar
    Medlem siden
    18. aug. 2011
    Sted
    Rogaland (Ryfylke)
    VCCN medlemsnummer
    1544
    Innlegg
    1.808
    Antall takk

    Standard

    Ladespenning for AGM er opp til 14,10V under bulklading med høy strøm, opp til 14,40V for lading med strøm begrenset til 10% av kapasitet, 13,80V for float (topp)-lading med lav strøm.
    Tradisjonelle blybatterier med flytende syre har vanligvis høyere ladespenninger.

    AGM tåler høyere ladestrømmer enn tradisjonelle blybatterier, men er likevel mer følsom for å bli skadet av overlading.

    Tekniske spesifikasjoner for lading av forskjellige typer bilbatterier, fra Exide:
    http://www2.exide.com/Media/files/Lo...2011_13_15.pdf
    X Volvo 240 B230F manuell stasjonsvogn 1989
    X Volvo 850 2.5i 10V manuell 1995
    X Volvo V70 2.0T 2004
    XC70 2.4T 2001 (US) + V70 2.5T AWD 4-C 2006

  7. #7
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    260
    Antall takk

    Standard

    Jeg har blysyre, tror jeg. Standardbatteriet er vel det? Uansett, jeg har den til service i neste uke, så da skal de se på ladingen og batteriet i samme slengen.
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

Lignende tråder

  1. XC60 2013 D4 - Hva bør man passe på når man skal ha bilen lenge?
    By Pallantir in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 12
    Siste post: 18/06/18, 12:46
  2. Start batteri på T8
    By ragge1 in forum XC40 / XC60II / S90 / V90 / V90CC / XC90II
    Svar: 0
    Siste post: 12/05/18, 14:31
  3. Hvilken vei skal egentlig Xenonpærene stå i en 2013 XC60?
    By Mastiff in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 4
    Siste post: 12/11/17, 16:09
  4. Dekkproblemer på XC60 2013, D4 summum
    By Kineserbo in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 4
    Siste post: 04/05/13, 17:51
  5. 2012 V70 Drive som stopper rett etter start
    By THolandsli in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 1
    Siste post: 27/02/12, 09:30

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •