Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2

Tråd: XC60: Motorvifta(?) går for fullt til jeg kobler fra batteriet

  1. #1
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    240
    Antall takk

    Standard XC60: Motorvifta(?) går for fullt til jeg kobler fra batteriet

    Min 2013 XC60 fikk et leit problem i dag. Jeg stoppet motoren for å hekte på en henger, men en kupévifte fortsatte å gå. Jeg tror iallfall det er en kupévifte, selv om det kommer lite luft ut av dysene. Men når jeg skrur opp farten på vifta til klimaanlegget, hører jeg den vanlige kupévifta, godt, den kan jeg skru opp og ned som jeg vil, og da varierer luften ut av dysene. Er det to kupévifter i bilen? Jeg prøvde å koble fra 80A-sikringen 43, som skulle være til motorvifta, og det hjalp ikke. Det høres ut som om luftinntaket til denne som går er like bak fjærbeinet på passasjersiden, i et gitter der. Kan det være en egen vifte til defroster som er der? Det virker som om det er oppe det kommer mest luft fra den som ikke vil gi seg.

    Jeg skulle fjerne sikringen til den, men endte med å koble fra hovedstrømmen, for i instruksjonsboka står det at denne sikringen er under det øverste sikringspanelet i motorrommet, og jeg fant ikke ut hvordan jeg skulle løfte opp det panelet...

    Så hva er dette for noe rart? Og sikkert dyrt...
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

  2. #2
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    04. juni 2016
    Sted
    Mandal
    Innlegg
    240
    Antall takk

    Standard

    Det viste seg å være motstanden som var gåen, så det ble en verkstedjobb. Og nå som jeg har fått bilen tilbake, piper det i vifta! Det gjorde det ikke før motstanden ble byttet. Hva f... kan det være?
    XC60 2013 D4 AWD automat Summum

Lignende tråder

  1. XC60 D4 2013 - laderen sier fullt, mens bilen sier lav spenning
    By Pallantir in forum x60 / V70II / XC70II / S80II
    Svar: 10
    Siste post: 24/03/18, 20:23
  2. XC60 - Fullt partikkelfilter
    By TerjeR in forum S60 / V70N / S80 / XC -serien
    Svar: 0
    Siste post: 08/10/13, 09:07
  3. Volvo 240, b230a starter når man kobler på batteriet
    By Alan_f in forum 100 / 200 -serien
    Svar: 4
    Siste post: 24/02/11, 19:36
  4. motorvifta stopper ikke??
    By Aasheim in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 13
    Siste post: 12/08/10, 17:15
  5. Problemer på fullt ladetrykk
    By Chrome in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 5
    Siste post: 29/07/10, 19:25

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •