Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  6
Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste
Viser resultater 1 til 25 av 59

Tråd: Vindusvisker motor klarer ikke og dra rundt vindusvisker

  1. #1
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard Vindusvisker motor klarer ikke og dra rundt vindusvisker

    Problemene mine med vindusvisker bak fortsetter fikk ny overføring med stag og alt i dag og har ny motor. Motor drar fint rundt alt når ikke vindusvisker er montert men når vindusvisker er montert så klarer ikke motor og dra dette rundt ha prøvd og vippe ut vindusvisker så den ikke ligger på ruta men det hjelper heller ikke.
    Har også prøvd 2 gamle motorer jeg har men heller ikke de klarer og dra dette rundt overføringen og stagene er jo helt ny og er ingen motstand i disse og har satt opp stagene som det ser ut her 1.18 inn alt dette beveger seg fint uten visker armen så har dere noen ideer?
    Sist endret av kimar; 08/02/18 kl 17:02
    1998 Volvo V70

  2. #2
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Kan det være at motor får for lav spenning så den da ikke klarer og dra dette rundt?
    1998 Volvo V70

  3. #3
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Noen?
    1998 Volvo V70

  4. #4
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    26. des. 2012
    Sted
    Skien
    Innlegg
    182
    Antall takk

    Standard

    Skaff deg et multimeter så du ihvertfall kan måle spenninga! Et veldig nyttig verktøy . Billig Biltema har fungert i mange år for meg, men de spinkle kontaktspissene gikk fort i stykker.

  5. Takk kimar takket for denne posten
  6. #5
    HansOla sin avatar
    Medlem siden
    28. okt. 2011
    Sted
    Gjøvik/Lom, Oppland
    VCCN medlemsnummer
    788
    Innlegg
    3.188
    Antall takk

    Standard

    Ja det var jo et merkelig problem Du får prøve som nevnt over her, å måle spenningen inn på motoren når motoren er i drift

    Sent fra min SM-G390F via Tapatalk

    1993 Volvo 940 turbo b230ft - Bruksbil under oppgradering
    1986 Volvo 740 GLE - Bruksveteran
    1981 Volvo 245 b19 - Står på vent
    1979 Volvo 244dl b19 -Veteranprosjekt

  7. Takk kimar takket for denne posten
  8. #6
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av B230 Vis post
    Skaff deg et multimeter så du ihvertfall kan måle spenninga! Et veldig nyttig verktøy . Billig Biltema har fungert i mange år for meg, men de spinkle kontaktspissene gikk fort i stykker.
    Mulitmeter har jeg så skal få målt spenninga.
    1998 Volvo V70

  9. #7
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av HansOla Vis post
    Ja det var jo et merkelig problem Du får prøve som nevnt over her, å måle spenningen inn på motoren når motoren er i drift

    Sent fra min SM-G390F via Tapatalk
    Ja dette er veldig rart skjønner ingen ting. Det skal jeg gjøre men hva er grunnen til og måle mens motoren er i drift er det belastningen som gjør en forskjell?
    1998 Volvo V70

  10. #8
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Nå har jeg målt spenningen er 2 ledninger som er strømførende er 10V på den ene og 11V på den andre når jeg starter motoren (bensin motoren) så får jeg 13V på begge.
    Så virker da som at alle 3 vindusvisker motorene er defekte? Den nye er fra professional parts sweden og de gamle er orginale Bosch vis det betyr noe.
    1998 Volvo V70

  11. #9
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Hva kan være grunnen til at en elektrisk motor har blitt svak? For finner dette litt rart at alle de elektriske motorene jeg har er for svake til og dra dette rundt med viskerarmen montert men klarer det når den ikke er på. Kan de ha blitt brent av for stor belastning? For de får jo strøm 10V med bensin motoren av og 13V med den på.
    1998 Volvo V70

  12. #10
    Christian sin avatar
    Medlem siden
    14. des. 2009
    Sted
    Revetal - Vestfold
    VCCN medlemsnummer
    22
    Innlegg
    6.439
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av kimar Vis post
    Hva kan være grunnen til at en elektrisk motor har blitt svak? For finner dette litt rart at alle de elektriske motorene jeg har er for svake til og dra dette rundt med viskerarmen montert men klarer det når den ikke er på. Kan de ha blitt brent av for stor belastning? For de får jo strøm 10V med bensin motoren av og 13V med den på.
    Høres ut som om du har endel spenningstap til motoren. Prøv med et batteri rett på motoren.
    Christian Gulbrandsøy
    Volvo Car Club Norway - VCCN.NO
    Nestleder/Treffansvarlig


    2001 Volvo S60 2.4t

  13. Takk kimar takket for denne posten
  14. #11
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Christian Vis post
    Høres ut som om du har endel spenningstap til motoren. Prøv med et batteri rett på motoren.
    Det kan jeg prøve men burde ikke 13V være nok? Og hva kan være årsaken til spenningstap?
    1998 Volvo V70

  15. #12
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Har lest litt om spenningstap nå uten og skjønne så mye. Må først teste direkte på et batteri men er da kanskje en spenningsregulator tingen her?
    1998 Volvo V70

  16. #13
    GMV sin avatar
    Medlem siden
    05. feb. 2010
    Sted
    Hegra, Norway
    VCCN medlemsnummer
    952
    Innlegg
    3.141
    Antall takk

    Standard

    Bytta gjennomføringen gjennom ruta eller bare stagene på innsiden? Akslingen har en tendens til å irre fast pga salt..... Motoren skal jobbe veldig lett uten noe pusserarm påmontert.

    Sent fra min SM-G920F via Tapatalk

  17. #14
    Christian sin avatar
    Medlem siden
    14. des. 2009
    Sted
    Revetal - Vestfold
    VCCN medlemsnummer
    22
    Innlegg
    6.439
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av GMV Vis post
    Bytta gjennomføringen gjennom ruta eller bare stagene på innsiden? Akslingen har en tendens til å irre fast pga salt..... Motoren skal jobbe veldig lett uten noe pusserarm påmontert.

    Sent fra min SM-G920F via Tapatalk
    Såvidt jeg vet er hele stagoverføringen/gjennomføringen en del.
    Christian Gulbrandsøy
    Volvo Car Club Norway - VCCN.NO
    Nestleder/Treffansvarlig


    2001 Volvo S60 2.4t

  18. #15
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Christian Vis post
    Såvidt jeg vet er hele stagoverføringen/gjennomføringen en del.
    Det er den ja.
    1998 Volvo V70

  19. #16
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av GMV Vis post
    Bytta gjennomføringen gjennom ruta eller bare stagene på innsiden? Akslingen har en tendens til å irre fast pga salt..... Motoren skal jobbe veldig lett uten noe pusserarm påmontert.

    Sent fra min SM-G920F via Tapatalk
    Alt er byttet da dette er en del se https://vparts.se/no/v70/volvo-v70-1...o-855-v70.html har kjøpt denne så alt er nytt og beveger seg veldig lett.
    1998 Volvo V70

  20. #17
    Registrerte brukere Sagen sin avatar
    Medlem siden
    12. okt. 2010
    Sted
    Hønefoss
    Innlegg
    564
    Antall takk

    Standard

    Har bare skumlest innlegget, men om alt er OK av stag og lignende, så spørs det om ikke pussermotoren er defekt. 13V burde være mer enn nok til å dra rundt. Jeg for min del har kuttet ut pusseren på bakluka. Smører jevnlig for å hindre at den setter seg, men bruker den aldri.. smak og behag
    '98 V70 2,5TDI + samboerens '13 V40 D2 Summum
    http://sagen.acnshop.eu

  21. #18
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Sagen Vis post
    Har bare skumlest innlegget, men om alt er OK av stag og lignende, så spørs det om ikke pussermotoren er defekt. 13V burde være mer enn nok til å dra rundt. Jeg for min del har kuttet ut pusseren på bakluka. Smører jevnlig for å hindre at den setter seg, men bruker den aldri.. smak og behag
    Ja det er enten motoren eller så er det ledningsnettet det er noe galt med skal få feilsøkt så raskt jeg har tid. Hadde jeg vist hvor mye styr dette ble så hadde jeg også kuttet ut den men er for sent nå da jeg har kjøpt ny motor og stag overføring så nå må jeg få det til og virke.
    1998 Volvo V70

  22. #19
    HansOla sin avatar
    Medlem siden
    28. okt. 2011
    Sted
    Gjøvik/Lom, Oppland
    VCCN medlemsnummer
    788
    Innlegg
    3.188
    Antall takk

    Standard

    Det kan være et kabelbrudd i ledningsnettet, men du måler fortsatt 12v med multimeter om det er litt kontakt. Jeg vil anbefale å forsøke med en prøvelampe, det har ofte nok motstand til å unngå dette problemet

    Sent fra min SM-G390F via Tapatalk

    1993 Volvo 940 turbo b230ft - Bruksbil under oppgradering
    1986 Volvo 740 GLE - Bruksveteran
    1981 Volvo 245 b19 - Står på vent
    1979 Volvo 244dl b19 -Veteranprosjekt

  23. Takk kimar takket for denne posten
  24. #20
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av HansOla Vis post
    Det kan være et kabelbrudd i ledningsnettet, men du måler fortsatt 12v med multimeter om det er litt kontakt. Jeg vil anbefale å forsøke med en prøvelampe, det har ofte nok motstand til å unngå dette problemet

    Sent fra min SM-G390F via Tapatalk
    Det kan jeg også prøve. Jeg har også fått tips om at en ledning som er nesten slitt av kan også være en årsak og kabelbrudd som du sier er også en mulighet ja.
    Så tenkte først og teste motor direkte på et batteri fungerer alt da så er det lednings problemer som er årsaken noe jeg tror da motor og alt er nytt.
    1998 Volvo V70

  25. Takk HansOla takket for denne posten
  26. #21
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Da har jeg prøvd i dag og koblet et batteri rett til vindusvisker motoren. Er da tydelig at problemet er med motor eller stag overføring da motor klarer ikke og dra dette rundt når den er koblet til batteriet den stopper på punktet på bildet og klarer ikke og dra det rundt lengre en det. Jeg har da prøvd alle 3 motorene igjen og ingen klarer og dra dette rundt men alle klarer og dra det rundt uten visker armen montert noe som også er tilfelle når motor er koblet til bil. Stagoverføring er satt som i youtube videoen i første innlegg og der fungerer jo alt så lurer da på om alle motorene kan være defekte også den nye? Eller har dere noen andre ideer?
    1998 Volvo V70

  27. #22
    mrstfu sin avatar
    Medlem siden
    13. feb. 2010
    Sted
    Rotnes, Norway
    VCCN medlemsnummer
    273
    Innlegg
    12.177
    Antall takk

    Standard

    Har ingen tro på at du kan ha tre defekte motorer. Så for å værr helt klar, uten selve armen montert klarer alle tre motorene å dra rundt all mekanikk inkludert akseltappen som stikker ut av bakruta?

  28. #23
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Ja alle motorene klarer og dra rundt alt uten visker armen. Og selv om visker armen er vippet ut over og ikke ligger på ruta så klarer de ikke og dra det rundt.
    1998 Volvo V70

  29. #24
    mrstfu sin avatar
    Medlem siden
    13. feb. 2010
    Sted
    Rotnes, Norway
    VCCN medlemsnummer
    273
    Innlegg
    12.177
    Antall takk

    Standard

    Høres ut som at du kanskje strammer mutteren for hardt, om det er mulig. Du er sikker på at akseltappen går rundt, i riktig hastighet, uten ulyder? Skal bruke ca to sekunder på tur/retur. Tre armen innpå splines på akseltappen, uten å skru pp mutteren.

  30. #25
    kimar sin avatar
    Medlem siden
    07. sep. 2013
    Sted
    Åmli Aust-agder
    VCCN medlemsnummer
    1910
    Innlegg
    1.104
    Antall takk

    Standard

    Skal prøve det i morgen. Jeg kan se at akselen gjennom vindu beveger seg uten ulyder. Og jeg har kun strammet mutteren forsiktig med ei lita skralle så tror ikke det er for mye.
    1998 Volvo V70

Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste

Lignende tråder

  1. Volvo 850 som ikke lenger klarer motbakker !
    By ovar in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 9
    Siste post: 24/02/13, 16:46
  2. klarer ikke å åpne panseret på 245n
    By halvard in forum 100 / 200 -serien
    Svar: 4
    Siste post: 31/10/11, 19:13
  3. klarer ikke å lese ut feilkoder! hjelp
    By lyngen in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 6
    Siste post: 28/08/11, 15:24
  4. Svar: 17
    Siste post: 10/11/10, 21:37

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •