Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  1
Viser resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Bug i forside ved bruk av mobiltelefon.

  1. #1
    Øyvind G sin avatar
    Medlem siden
    16. des. 2009
    Sted
    Horten
    VCCN medlemsnummer
    171
    Innlegg
    3.593
    Antall takk

    Standard Bug i forside ved bruk av mobiltelefon.

    Går du på forsiden med mobiltelefonen kommer du ikke videre pga. det er tekst over "meny knappen" i toppen. Dermed kommer man ikke inn på forumet ol. via forsiden.

  2. #2
    Svirre sin avatar
    Medlem siden
    01. april 2010
    Sted
    Hønefoss-Lunner
    VCCN medlemsnummer
    108
    Innlegg
    7.840
    Antall takk

    Standard

    Takk for tilbakemelding. Dette vil bli tatt tak i så snart det lar seg gjøre. Kan ta noen dager da aarnes har ferie enda

  3. Takk Øyvind G takket for denne posten

Lignende tråder

  1. Ulyd ved bruk av clutch
    By Preds in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 0
    Siste post: 02/09/15, 20:31
  2. Hvilken clutch ved bruk av skjelettsvinghjul?
    By HansOla in forum Motor og gir
    Svar: 3
    Siste post: 24/11/14, 19:36
  3. Mister motorkraft ved bruk av AC
    By muummi in forum x40 / 66 / 300 / 400 / -serien
    Svar: 2
    Siste post: 11/08/11, 12:08
  4. Svak ladelampe ved bruk av OD
    By Rockeren in forum 700 / 900 / x90 -serien
    Svar: 10
    Siste post: 22/12/09, 16:15

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •