Brukere som er tagget i denne tråden

Thanks Thanks:  11
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 25 av 31

Tråd: Høy tomgang b230fk

  1. #1
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard Høy tomgang b230fk

    Hei

    Fikk bygd om ferdig til b230fk 96 modell forrige uke på min 940.
    Kjørt ca 40mil uten noen problemer, men på vei fra gjøvik-oslo idag, lå bilen plutselig på 1500rpm på tomgang. Etter start og stopp var bilen nede på ca 900rpm igjen. Dette gjentok seg etter litt belastning.

    Noen som har vært borti lignende ?
    Oljeåndingsslangen var ikke tett. Fant ikke noe falskluft med start gass heller!

    Håper på noen tips

  2. #2
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Fått sjekket litt mer idag og det inntreffer etter bilen har vært oppe i Max ladetrykk 0.35 bar. Da er tilgangen på ca 1500 rom, skrur tenningen av og på rett ned på ca 900rpm igjen.

    Philip

  3. #3

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Kunne vært intressant å rensa tomgangs motoren og sett om det eventuelt hjelper

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  4. Takk Benji, Meteormann takket for denne posten
  5. #4
    Benji sin avatar
    Medlem siden
    09. okt. 2016
    Sted
    Østfold
    VCCN medlemsnummer
    1850
    Innlegg
    622
    Antall takk

    Standard

    Sitat Opprinnelig postet av Holck Vis post
    Kunne vært intressant å rensa tomgangs motoren og sett om det eventuelt hjelper

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk
    Enig. Har opplevd at turtallet har både steget til 1500 og falt under 900 når tomgangsventilen har vært full av sot


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2011 V70 momentum
    1990 245 GL
    1990 745 GLT

  6. Takk Holck takket for denne posten
  7. #5
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Skal demontere tomgangsventilen imorgen. Samt ta en diagnose test. Da problemet kun dukker opp etter "hard" belastning og forsvinner om du tar tenningen av og på :/
    Tusen takk for tips. Håper det forsvinner

  8. Takk Holck takket for denne posten
  9. #6
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Var en tur innom Bilia Gjøvik idag å fikk lest feilkode. Fikk opp noe LMM relatert sa mekanikeren. Det kan kanskje ha noe med å gjøre at filteret mitt hang bare i LMM og slangen fra turbo. Mtp at det kun skjer ved hard belastning.

    Fikk fatt i et luftfilter skjold type bsr og monterte dette, fortsatt samme problem.
    Så har jeg renset tomgangsventilen med bremserens samt sjekket alt av slanger på nytt.



    Noen i gjøviks området som har en lmm jeg kunne prøvd ?

    Philip
    Sist endret av Meteormann; 04/07/17 kl 19:41

  10. #7

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Var det mye dritt i tomgangs ventilen ?

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  11. Takk Meteormann takket for denne posten
  12. #8
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Nei :/ bare litt sot.

    Kanskje verdt å nevne at den er vil kveles når du prøver å "tomgangskjøre" på flat mark..
    Sist endret av Meteormann; 05/07/17 kl 09:07

  13. #9

    Medlem siden
    23. des. 2009
    Sted
    Bergen
    VCCN medlemsnummer
    1074
    Innlegg
    352
    Antall takk

    Standard

    Kva lmm har du? Har hatt eit liknande problem, så var det Biltema lmm som kødda det til. Bytta den og justerte gasspjeldet så var det vekk.

    Sent fra min Moto G (4) via Tapatalk

  14. #10
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Er Bosch lmm, har en fra fb som jeg skal teste når jeg kommer hjem til helgen. Gasspjeldet skal være riktig justert det klikker. Det merkelige er at det kun dukker opp når du drar den høyt på registeret.

    Sjekket membran på resirk ventilen den var helt og fin. Så bestilt nye plugger og pakning til gasspjeldet, så bytter den og renser spjeldet imorgen.

    Er det forresten normalt at du kan blåse i vakumslangen som går fra resirken til motor og du hører litt "lyd " i innsuget?

  15. #11
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Da har jeg bytta lmm fra den jeg hadde på gamle FB motoren. Virker ikke som det har blitt noe bedre. Virker som når du bikker 5k runder går turtallet saktere ned og stopper på 1500rpm. Prøver tomgangsventilen da FB motoren idag å ser om det blir noen endring.

    Noe har noen formening h a det kan være
    Philip

  16. #12
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Nå er både tomgangs regulator og lmm byttet. Havner fortsatt på tomgang på 1500rpm etter den har blitt dratt over 5000rpm på turtall.
    Kan det være en slags feilkode som gjør dette eller er det en sensor som slår ut på noe ?
    Forbruket er ikke noe galt med heller bruker ca 1 l på mila med småkjøring og t/r Olson -gjøvik

  17. #13
    Benji sin avatar
    Medlem siden
    09. okt. 2016
    Sted
    Østfold
    VCCN medlemsnummer
    1850
    Innlegg
    622
    Antall takk

    Standard

    Fikk opp noe LMM relatert sa mekanikeren
    Der blir jeg litt usikker. Hva er relatert til lmm ? Var det ingen spesifikk feil kode eller noe konkret ?
    2011 V70 momentum
    1990 245 GL
    1990 745 GLT

  18. #14
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Egentlig ikke. Blitt litt usikker på om feilkode leseren han brukte leste ut alle kodene på en 940 ?

  19. #15
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Kan det være noe med at jeg har fjernet alt som har med Av å gjøre at noe slår inn som gjør at tomgangs legger seg på 1500rpm under hard belastning?
    Har stripset opp de 3 kontaktene/ til Ac kjøleren i fronten.

    Vifta starter å går litt om bilen blir varm så er veldig usikker.
    Lurer veldig hva dette kan være da Lmm, tomgangsventil, alt av vakum slanger er byttet...

    Smule frustrerende problem..

  20. #16

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Hmmmm, såvidt meg bekjent "forteller" bare AC systemet at det er innslått(clutch på AC kompressor ligger inne) til
    ECU
    og
    ECU
    justerer deretter. Har du tatt en ordentlig trykk test av systemet? Dvs dobbelt og trippelt sjekka at du faktisk ikke har noe lekkasjer noe sted?

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  21. Takk Meteormann takket for denne posten
  22. #17

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Og har du noen form for chip så prøv å sett tilbake original chip.

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  23. #18
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Har bare testet med startgass. Kan jeg trtkkteste på noen måte selv ?
    Den skal ikke være chippet, lader bare 0.35
    Trodde egentlig ikke at ac kunne påvirke heller men man vet jo aldri. Det som er rart er at det skjer ikke hele tiden at den legger seg på 1500rpm heller :/

  24. #19

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Kunne vært intressant å kobla ut hastighet giver i bakaksel og sett om motor oppfører seg annerledes

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  25. Takk Meteormann takket for denne posten
  26. #20
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Det var lurt skal prøve det nå etterpå. Så gir jeg tilbakemelding

  27. Takk Holck takket for denne posten
  28. #21
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Dro litt i kabelen så den hadde løsna fra festene under, da mistet jeg speedometeret helt. Så kan tenkes du er inne på noe her.

  29. #22
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Den svarte boksen som ligger på venste hjulhus bak hva er inne i den? Hektet på kablene i festene sine på akslen isted og var litt borti den. Da mistet jeg speedometeret helt.

    Eller kan det være at det bare har vært dårlig kontakt i kontakten bak på klokka hele tiden?

  30. #23

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Kom på enda en tung som kunne vært intressant å prøvd. Fra koble batteriet i 15 min for å nullstille
    ECU


    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  31. Takk Meteormann takket for denne posten
  32. #24

    Medlem siden
    14. juni 2011
    Sted
    Skjetten
    VCCN medlemsnummer
    793
    Innlegg
    2.532
    Antall takk

    Standard

    Kommet noe lenger ?

    Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  33. #25
    Registrerte brukere
    Medlem siden
    28. mai 2017
    Innlegg
    27
    Antall takk

    Standard

    Nei dessverre skal prøve idag R1 sommerkurs tar på litt kan man si. Men skal prøve å se på kontakten på bakaksele. Å håpe det ikke er noe brudd i noen kabel. Å ta av minuspolen i 15min

  34. Takk Holck takket for denne posten
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Lignende tråder

  1. Høy tomgang -98 lt
    By 98945LT in forum 700 / 900 / x90 -serien
    Svar: 12
    Siste post: 25/08/17, 23:58
  2. høy tomgang, og treig ned fra turtall B230FK
    By Volvogeek in forum Motor og gir
    Svar: 3
    Siste post: 18/03/14, 22:55
  3. Litt høy tomgang kald motor. B230FK (LØST)
    By René Fredriksen in forum 700 / 900 / x90 -serien
    Svar: 4
    Siste post: 04/12/13, 20:11
  4. Feilkoder og høy tomgang.
    By HAS in forum 850 / x70 -serien
    Svar: 10
    Siste post: 14/02/11, 11:52

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •